Demo voor Dani en Fleur. Nicky verliest.

01 mrt

Nicky, Kevin, Fleur, Lotte, Dani en JuulOp 28 februari reisden Nicky, Fleur en Dani te samen met trainers, Lotte, Kevin en Juul af naar Bergen op Zoom om op het gala georganiseerd door Victory Gym een wedstrijd te draaien.

Dani

Tijdens de weging bleek dat Dani te zwaar was voor haar tegenstandster en werd er besloten om er een demopartij van te maken. In deze demo liet Dani zien dat ze in staat is om op een hoog tempo combinaties te maken en dat ze beschikt over een ijzersterke conditie. Omdat het een demopartij was werd er geen winnaar uitgeroepen en kregen de beide kleine dames een beker voor hun getoonde inzet.

Fleur

Fleur haar oorspronkelijke tegenstander kwam niet opdagen en had ze in eerste instantie geen partij. Na veel overleg werd er een meisje gevonden die wel een demo tegen Fleur wilde draaien. En zo geschiedde het. Fleur draaide haar demo partij op half-gas en kreeg na afloop een beker voor de moeite.

Nicky

Nicky had wel een “echte” partij en begon sterk. Zijn oudere, meer ervaren, tegenstander was in alle acties net even scherper en trok de eerste ronde naar zich toe. De tweede ronde ging gelijk op. In de derde ronde moest Nicky nipt zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en verloor daarom zijn partij. Nicky heeft laten zien dat hij ondanks dat hij pas 13 jaar oud is beschikt over een groot (vechters-)hart en heeft staan knokken voor wat hij waard was en zal uit deze partij weer lering trekken om in zijn volgende wedstrijd weer toe te passen.